2017/2018. tanév zenei térítési-/tandíjakról szóló tájékoztató és az erről szóló határozat átvételére előre láthatólag szeptember 15 – e után lesz lehetőség.  A befizetés várható határideje: 2017. október 15.

(A „rádiós” osztályokban tanuló növendékek zenei térítési/tandíját az MTVA fizeti, Együttműködési megállapodás keretében.)

 

Térítési díjkedvezmény

 

Térítési díjkedvezmény kérvények 2017. szeptember 15-ig nyújthatók be az iskola igazgatójához.

Amennyiben a szülő a szociális helyzetre tekintettel kívánja igénybe venni a díjkedvezményt, a kérelemmellé csatolandó az egy főre jutó nettó jövedelem igazolása.

Amennyiben a tanuló térítési díjmentességre jogosult, úgy a kérelem mellé az igazoló dokumentum csatolása szükséges.

  • A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény 67/A. § alapján a hátrányos és a halmozottan hátrányos helyzet megállapítása a 2014/2015. tanévtől módosult. Ennek értelmében a gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultság önmagában már nem jelent térítési díjmentességet az alapfokú művészetoktatásban. Az iskolának már nincs lehetősége teljes mentességet megállapítani.  

Térítési díjmentesség az alábbi esetekben állapítható meg:

A tanulásban akadályozott, valamely testi, érzékszervi, vagy egyéb fogyatékkal élő, ill. autista tanulók díjmentességének igazolásához a magasabb összegű családi pótlék megállapításáról szóló határozat, tartós betegség esetén a szakorvosi igazolás, vagy fogyatékkal élők esetén az illetékes szakértői és rehabilitációs bizottságok határozatát kell bemutatniuk. 

Partnereink

 
Marczibányi téri Kodály Iskola - Minden jog fenntartva