TÁMOP -3.1.5-09/A-1-2010-0069

Társadalmi Megújulás Operatív Program

 

Iskolánk a TÁMOP -3.1.5-09/A-1-2010-0069 pályázati projektjével 10 507 293,- Ft támogatást nyert el a „Pedagógusképzéssel a pedagógiai kultúra korszerűsítéséért” címmel. A program célja a pedagógiai kultúra korszerűsítése új módszerek, eszközök megismertetésével és az intézmények bevonásával. A program olyan, felsőoktatási oklevéllel záruló képzéseket támogat, melyek segítik a pedagógusok szakmai fejlődését a hatékonyabb pedagógiai munka érdekében. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg, s iskolánkban 2011. július 1-jétől 2013. szeptember 3-áig tart.

 

 Projektünk (Pedagógusképzés a Kodály iskolában) 3 pedagógus továbbképzését támogatja az elkövetkező két tanév során. A támogatott pedagógusok számára tanulmányaik idejére 50%  munkaidő kedvezményt, a képzések költségeinek teljes körű megtérítését, ingyenes tankönyveket és laptopot biztosít a projekt.

 

A masterképzésben résztvevő kollégák:

   Barabás Edina

   Páll Ferenc Lehel

Vincze Sarolta

A projekt felelős vezetője: Őri Csilla

Projektmenedzser: Hegedűsné Eng Zsuzsanna

 

 

Kedvezményezett:

Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola, Gimnázium és Zeneiskola – AMI

1022 Budapest Marczibányi tér 1.

Web: www.kodaly-bp.sulinet.hu

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel, fax.: 06-1-212-5680

 

Közreműködő szervezet:

ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft

1134 Budapest Váci út 45. „C” épület

Levélcím:  1385 Budapest Pf. 818

Web: www.esza.hu

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

A 2011-12-es tanév nyitó értekezletén, 2011. augusztus 31-én, a tanévvel együtt  elindítottuk a TÁMOP -3.1.5-09/A-1-2010-0069 projektet iskolánkban. Őri Csilla igazgatónő, mint a Kedvezményezett képviselője ismertette a tantestülettel, hogy 2010-ben beadtuk a pályázatot, abban az évben mindhárom pedagógus sikeres felvételi vizsgát tett. Miután Iskolánk forrásbevonásos pályázó, sikeres volt ugyan a pályázat, de nem állt rendelkezésre elegendő pénzügyi támogatás. Ezért szerződésmódosítás keretében a projektet 1 évvel elcsúsztattuk, azaz 2010 helyett 2011. július 1–jén indítottuk el. Keretében mindhárom kolléga beiratkozhatott az egyetemre. Barabás Edina és Vincze Sarolta az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, Páll Ferenc Lehel pedig a Pécsi Tudományegyetemen kezdte meg masterképzésen oklevélszerző tanulmányait. Az újabb diploma megszerzésének költségeit a projekt finanszírozza, tanulmányaik idejére 1-1 laptopot kapnak, emellett  50%-os munkaidő-kedvezményben is részesülnek kollégáink.

 

Információs tábla fényképei

     

 

Kollégáink megkezdték tanulmányaikat az egyetemen

A sikeres felvételit követően  2 passzív félév után végre megkezdhették tanulmányaikat kollégáink a mestertanár-képzésen.

Barabás Edina                         Eötvös Loránd Tudományegyetem

Páll Ferenc Lehel                   Pécsi Tudományegyetem

Vincze Sarolta                         Eötvös Loránd Tudományegyetem

Egyetemi tanulmányaikhoz, további diplomájuk megszerzéséhez sok sikert kívánunk.

Partnereink

 
Marczibányi téri Kodály Iskola - Minden jog fenntartva